Palvelut

HAUTAKIVET

Mallistoomme kuuluu laaja valikoima perinteisiä hautakivimalleja ja käytössämme ovat kaikki suomalaiset kivilajit. Lisäksi toimitamme myös luonnonkivimuistomerkkejä. Tavanomaisten mallien lisäksi suunnittelemme ja valmistamme myös juuri toivomustenne mukaisen muistomerkin. Voimme toteuttaa kiven myös asiakkaan oman kuvan tai piirroksen mukaan.

Olette tervetulleita tutustumaan kivimalleihin veistämölle, jossa voimme suunnitella sopivan muistomerkin paikan päällä toiveidenne mukaisesti. Palvelemme sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toimittamillamme hautakivillä on kymmenen vuoden varkaus- ja ilkivaltavakuutus. Vakuutus on voimassa asennusvuoden ja sitä seuraavat kymmenen vuotta. Vakuutus on ilmainen. Lisäksi annamme toimittamillemme hautakiville kolmen vuoden oikaisutakuun. Kaikilla toimittamillamme muistomerkeillä on luonnollisesti tuotetakuu.

Toimitamme koko Etelä-Suomeen, kysy myös muualle. Toimituksemme tapahtuu rahtivapaasti Pirkanmaan alueella. Muistomerkkien toimitukset ovat ns. avaimet käteen -toimituksia eli huolehdimme myös muistomerkkien kuljetuksesta ja asennuksesta.

HAUTAKIVEN HUOLTO / ENTISÖINTI

Ajan saatossa hautakivi menettää loistoaan, puiden alla olevat kivet likaantuvat herkimmin. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi

  • Hautakiven puhdistus, pesu
  • Vinossa olevan kiven oikaisu, maahan vajonneen kiven nosto
  • Uudelleen kultaukset, hopeoinnit

Näillä toimenpiteillä kivestä saadaan jälleen kuin uusi.

HAUTAKIVEN KAIVERRUS / LISÄNIMI

Vanhaan hautakiveen lisänimen kaiverruksen toteutamme samalla tekstityylillä kuin jo olemassa olevat tekstit ovat.

Lisänimien kaiverrustilaukset voitte helposti hoitaa myös puhelimitse tai sähköpostitse.

kaiverrusmalli

HAUTAKIVEN MUUTOSTYÖT

Kiveä voi parannella muuttamalla pintakäsittelyä, hiomalla kiveä uudestaan. Lisäämällä kiveen muistovärssyn, kaiverruksilla, pronssikoristeilla. Käytännöllisyyttä ja ulkonäköä voi parannella kukka-aukollisella pohjakivellä, kukka-aitiolla, läpi kiven kynttiläholvilla.

muutos5
hautakivet holvilla tampere ja hämeenlinna
muutos3
muutos4