REFERENSSIT

ref1

Adolf Ehrnroothin hautamuistomerkki

Jalkaväenkenraali ja Mannerheim-ristin ritari Ehrnroothin muistomerkki sijaitsee C.G.Mannerheimin monumentin vasemmalla sivustalla

ref4

Kalle Päätalon muistokivi

Monen niin rakastaman kirjailijan Kalle Päätalo hautamuistomerkki sijaitsee Tampereen Messukylän hautausmaalla.

ref5

Sylvi Salosen sukuhaudan muistomerkki

Teatterineuvos, nyt jo edesmennyt näyttelijä Sylvi Salonen on aikanaan teetättänyt vanhemmilleen hautamuistomerkin, jonka erikoisuutena on ” lepäävä pantteri ” muistokiven laella. Hautamuistomerkki sijaitsee Porissa Käppärän hautausmaalla, missä nyt myös edesmennyt näyttelijä Sylvi Salonen lepää.

Aittoniemen hautamuistomerkki

Sulo Eerikki ”Suti” Aittoniemi oli pitkän linjan poliitikko, poliisi ja kansantaiteilija.

!cid_7a97c93a-9f96-49c4-b191-259d41063f98@eurprd09_prod_outlook

Ilmari Juutilaisen hautamuistomerkki
Jouko Karhusen hautamuistomerkki

Kaksinkertaisen Mannerheim-ristin ritarin, lentomestari Juutilaisen muistomerkki sijaitsee Tuusulan kirkkopuistossa. Mannerheim-ristin ritari, ye-eversti Karhusen hautamuistomerkki sijaitsee Tampereella Kalevankankaan hautausmaalla.

Molemmat hautamuistomerkit on tehty sodassa käytetyistä panssariesteistä.Ilmari Juutilainen ja Jouko Karhunen ovat omalla tinkimättömällä toiminnallaan vaikuttaneet siihen, että Suomi on säilyttänyt itsenäisyytensä

Martti Tapolan muistomerkki

Kaikille tamperelaisille erittäin tutun ja tunnetun mustanmakkaran luoneen Martti Tapolan hautamuistomerkki sijaitsee Kalevankankaan uurnahautausmaalla Tampereella.

ref6

Vaittinen-Kulmalan sukuhaudan muistomerkki

Sukuhaudan loistokas hautamuistomerkki sijaitsee Porissa.

ref7

Lauri Mölsän hautamuistomerkki

Sidoste Oy:n perustajan teollisuusneuvos Lauri Mölsän hautamuistomerkki on valmistettu Mäntsälän loimukivestä, kooltaan 360 x 80 x 18 cm ympäri hiottuna. Muistomerkki sijaitsee Vatialan hautausmaalla Kangasalla.

Kamenskyn sukuhaudan muistomerkki

Haminan ortodoksisella hautausmaalla sijaitsevan Kamenskyn sukuhaudan neljä vanhaa kiveä korvattiin yhdellä uudella isolla hautamuistomerkillä ( 240 x 80 x 18 cm ).

Edellä mainitut hautamuistomerkit ovat osoitus ammattitaidostamme ja toimitamme joka vuosi useita hautamuistomerkkejä eri puolelle maata ja teemme erilaisia toimenpiteitä, jotta hautamuistomerkit säilyisivät arvokkaina tulevillekin sukupolville.